Kockknivar
Har gjort flertalet kockknivar med olika typer av blad, både vad gäller utseende, material och prisklass.

Dan Woo blad. Skaft av stabiliserad masurbjörk.

Rostfria blad med skaft av stabiliserad masurbjörk/björk.

"Lotta" handsmidda japanska blad med skaft av stabiliserad masurbjörk, en, tenn och aluminium. Front av silver..
Kockknivarna nedan
Bladen nedan är handsmidda av japansk smed. Kärnan i bladet är av Svenskt Sandvikenstål, 19C27, med 45 lager rostfritt damaskus stål runt kärnan, bladet är härdat till HRC60. Den hamrade ytan förhindrar att köttet "klibbar fast" på knivbladet. Hög kvalité ut i minsta detalj.

"Peter"
Kockkniv med rostfritt blad av japansk smed.
Skaft av stabiliserad tvärsågad masurbjörk med front av silver och detaljer av aluminium och tenn.






